Nu hjälps vi åt att skapa ljus för en ljusare framtid!

Stockholm bygger “Smart och uppkopplad belysning” och som ett första steg finns det nu RFI:er ute som ger möjlighet för oss att tillsammans ge förslag och tips på de bästa lösningarna. Vad tycker ni är den bästa och mest hållbara tekniken för morgondagens Stockholm?

På Urban ICT Arena hjälper vi företag att komma i kontakt med varandra som med sin kunskap och expertis kan samverka för att ta fram de bästa lösningarna. Vi vet att vi har många duktiga partners i vårt nätverk som kommer att kunna bidra på många sätt! En viktigt del för en smart och uppkopplad stad är hantering av nätverk och kommunikationstekniker (LoRa, BLE, NB-IoT). Därför har du nu möjligheten att, tillsammans med vår partner Digital Nordix (DNX), diskutera och få hjälp i frågan för att lämna ett så komplett svar som möjligt. Kontakta Mats Pettersson på  så hjälper han till!

Följande RFI:er är publicerade på TendSign, med sista svarsdag 2019-01-30:

Svar och eventuella frågor gällande RFI:erna lämnas i TendSign.

Vi hjälper gärna till om du har några funderingar eller frågor och kopplar samman er med någon av våra partners, kontakta Petra Dalunde för mer information.

Article written by Urban Arena